Kenuzás

Kenuzás

Aktív pihenés Szigetközben!

Az evezés szerelmeseinek a legjobb kiindulópont Dunasziget. A közép-Európában egyedülálló földrajzi adottságokkal rendelkező, a Duna által kialakított Szigetköz varázslatos hangulatú evezős paradicsom. Itt mind a gyakorlottabbak, mind a kezdők megtalálhatják a számukra megfelelő vízi útvonalat.

 

 

 

Megfelelő útbaigazítással, vízi térképpel könnyen eligazodhatunk az ágvizek között, de akár készséges, minden zuhogót ismerő túravezetők segítségével indulhatunk evezős túrákra. A hosszú nap után visszatérve a szállásra, az ott található légifotós felvételen megtekinthetjük, hogy merre jártunk a nap folyamán, valamint tervezhetjük a következő kirándulást. A házigazdák szívesen beavatják az érdeklődőt a Szigetköz varázslatos világába.

 

Nálunk megtalálja mind az aktív kikapcsolódást, mind a nyugodt környezetet szabadideje eltöltésére!

 

Jöjjön el Dunaszigetre a Szelle Panzióba, és felejthetetlen élményekben, pihentető kikapcsolódásban lehet része! Az evezés mellett rengeteg egyéb program, lehetőség közül válogathat! Természetesen az egyéni igények kielégítése céljából minden tőlünk telhetőt megteszünk vendégeink kényelméért.

Pár fotó

Kérdezz tőlünk!

Elérhetőségeink

Név:
Szelle Lovasudvar és Panzió
Cím:
9226 Dunasziget Sérfenyő u. 99.
Telefon:
+36 (96) 233-515
Mobil:
+36 (30) 838-4480
Email:
A Lovasok.hu partnere vagyunk | Honlapkészítés: Organik Webdesign Győr